Advertentie op onze site?

24-02-2014 17:12

Hallo allemaal, wij zouden graag wat advertenties op onze site hebben staan.

Dus heeft u een leuk product, laat het ons weten! 

Tegen betaling willen wij wel een advertorial van uw product willen plaatsen op onze site.

Ook deze mogelijkheden zijn er waar wij ons (binnen bepaalde omstandigheden) voor open stellen;

  • Reviews van de door u opgestuurde producten. We kijken dan ook meteen of we de producten goed kunnen gebruiken voor DIY's. Als dit het geval is kunt u van ons een positieve review verwachten op de site.
  • Een winactie. Als u uw producten met meerdere mensen in contact wil laten brengen kunt u ons de producten opsturen (al deze mogelijkheden moeten in overleg met ons uiteraard). Wij organiseren dan een winactie op onze site en houden bij die winactie ook een uitgebreide review waarom je het product zou WILLEN winnen! 
  • Reclame voor andere website's of bedrijven. Heeft u bedrijf of website niks met onze site te maken maar wilt u toch reclame maken? Dan willen wij tegen betaling ook een advertentie op onze site laten zetten over uw website of bedrijf. Dit neemt dan niet de hele site in beslag, maar zal een hoek(je) van de website mogen bezetten. 
  • Als er goede ideeën zijn voor artikelen en u wilt dat met ons delen vinden wij dat natuurlijk geweldig. Nou zouden wij het ook niet erg vinden om u site, bedrijf of product bij dat artikel te vermelden als bedank voor de inspiratie. Deze advertentie is dus niet tegen geld maar tegen een goed idee of een opgestuurd product. Vermeld hierbij wel even of u genoemd wilt worden want niet iedereen wilt dat en als het er niet bij gemeld staat gaan we er van uit van niet. 

Al deze mogelijkheden moeten eerst met ons overlegd worden. De laatste optie mag ook zonder overleg maar dan kunnen we niet garanderen dat u idee of product goed genoeg was om te gebruiken. Als het niet gebruikt wordt wordt er ook automatisch geen reclame gemaakt voor u. U kunt met ons overleggen via de mail, deze ziet u staan bij contacteer ons (rechterkant van de site).

We hopen snel iets van u te horen! ;)