Babyliss Curl Segret krulrtang

05-02-2014 19:18
 

De afgelopen maanden gaat het de ronde dat de krultang van Babyliss niet goed werkt. Je haar blijft er in vast zitten, het verbrandt en vervolgens je een hele pluk haar kan af gaan knippen. Op vele filmpjes op youtube is te zien hoe andere bloggers de tang uitproberen. Bij sommige gaat het goed, maar helaas gaat het bij (nog te) veel mis. En dat is niet omdat de gebruikers ze verkeerd gebruiken!

Ook op tv laat het programma Radar (Nederland 1) zien dat de krultang niet te vertrouwen is. Hierin laten ze onder andere voorbeelden van internet zien en gaan ze in gesprek met kappers die meerder malen mensen onder handen hebben genomen door de krultang. Uiteindelijk gaan ze in gesprek met de advocaat van Babyliss. Als je de video van Radar wil zien, klik dan even op deze link (https://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/03-02-2014/geheimen-van-de-babyliss-curl-secret/). Je gaat dan naar de site van Radar.

Pas dus goed op dat je echt zeker zeker zeker weet hoe een krultang werkt voor je hem gaat gebruiken! Niemand wil verbrand haar of dat je haar vast komt te zitten.

TIP: Als je een krultang gebruikt, gebruik dan altijd een heat protector of een haarproduct dat je haar ook beschermd tegen de hitte. Liever een product van € 10,- dat je haar beschermd dan dat je haar verbrandt en naar de kapper moet (dat meestal meer dan € 10,- kost).

Hieronder staat een filmpje van een medeblogger die niet zo heel enthousiast is over de Babyliss krultang...  Ik zou die zeker even kijken. Verder staat daaronder het inmiddels veel bekeken filmpje over een meisje dat een gewone krultang niet goed gebruikt waardoor ze haar haar eraf heeft verbrand. Bij 1:05 minuut zie je dat haar haar eraf is (let op de rook wolk die je ziet :o). Nogmaals, pas dus goed op!